Message:

Security Code:

Name:

Prijës për gjeografinë dhe sociologjinë e letersisë shqipe – Writer

Prijës për gjeografinë dhe sociologjinë e letersisë shqipe

Titulli: Prijës për gjeografinë dhe sociologjinë e letërsisë shqiptare: Nga fillimet deri në Luftën e Dytë Botërore

Autor: Stefan Çapaliku

Botuar: Shkodër : Revista “Hylli i Dritës”, 1997

Të dhëna fizike: 81 f. ; 20 cm.

Klasifikimi dhjetor: 821.18 .09, 821.18 (091), 316.74(496.5) :821.18

Categories: , Tags: , Product ID: 433

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prijës për gjeografinë dhe sociologjinë e letersisë shqipe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *