Message:

Security Code:

Name:

Pesë drama dhe një korn anglez – Writer

Pesë drama dhe një korn anglez

Titulli: Pesë drama dhe një korn anglez : Tri këngë dashurie; Ftesë për darkë; Kulla e Babelit; Utopos, Këpucët (The shoes)

Autor: Stefan Çapaliku

Botuar: Tiranë : Ideart, 2003

Të dhëna fizike: 173 f. ; 20.cm.

ISBN: 99927-866-8-X

Klasifikimi dhjetor: 821.18 -2

Categories: , Tags: , Product ID: 429

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pesë drama dhe një korn anglez”

Your email address will not be published. Required fields are marked *