Message:

Security Code:

Name:

Et cetera – Writer
Et cetera
Na ishte njëherë Shqipëria: Ta rrëfesh historinë përmes fotografive të Marubëve

Na ishte njëherë Shqipëria: Ta rrëfesh historinë përmes fotografive të Marubëve

Shqiptarët janë populli që ndër të parët kanë kultivuar artin e fotografisë. 17 vjet pas shpalljes së zbulimit të fotografisë (1839), në Shkodër më 1856 hapet hap studioja – ndër të parat në rajon dhe më gjerë. Dramaturgu, shkrimtari dhe profesori Stefan Çapaliku, në dokumentarin me tri pjesë “Na ishte njëherë Shqipëria”, pasi studion mijëra