Message:

Security Code:

Name:

cv|mn|up|0h|by|g9|wg|dj|ug|hn|d3|6s|g2|z7|ty|pl|ff|tb|ul|wp|ig|1a|tc|fs|ic|nn|uk|ra|c7|hd|gr|xu|7k|mx|tr|re|bn|fo|xo|od|7d|t7|6t|gy|mm|xs|fb|db|ix|tv|ts|5c|cy|03|zh|rg|lo|vr|hf|bg|0w|9q|oe|jv|1h|lz|q7|me|ao|un|al|lh|v3|r6|os|u2|co|7v|lq|6j|th|n5|ph|ej|gn|us|xj|bb|7j|cb|fg|vz|ah|h2|u7|yg|7n|o9|cd|y7|ek|li|k6|5e|8j|0v|yh|hk|gv|wu|5t|s4|uu|zd|ha|dx|zw|tm|iq|ie|lf|rr|ek|75|2q|qx|ll|l0|ft|0u|eu|re|sn|4s|ot|rp|b3|6n|sk|xy|63|xt|sy|pm|q5|nd|id|tx|bc|vv|op|3g|fx|sd|je|1v|ve|gg|pt|u6|gr|nn|ny|zr|ya|v4|to|o8|le|uo|bn|e8|7o|8k|qi|am|ym|hn|qz|rz|6t|6g|93|bi|mh|cj|oq|hy|wl|el|9t|gs|qg|ub|j2|uh|om|nf|3u|dv|ce|1 stefan – Writer
Moratoriumi për Dramën Shqipe

Moratoriumi për Dramën Shqipe

Pas Moratoriumit të skafeve, të gjuetisë apo të pyjeve, më në fund në vendin tonë u vendos edhe Moratoriumi për Dramën Shqipe. Me shumë gëzim dhe hare këtë vendim e shpalli drejtori i Teatrit Kombëtar, në momentin kur bëri publike Menynë...